Anette Tarstad - Låtskrivare, musiker, arrangör, producent och ljud/ljustekniker
Välkommen på
Vårspelning på Café Dynamo

Söndagen den 24 mars kl 14.00

Vi kör lite nya låtar och gamla godingar,
allt med känslan av en liljekonvalj med taggar.

Cafét öppnar kl 12.00 och det är gratis inträdeLåten City Heart live förra sommaren

Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Anette Tarstad Band "City Heart" Dynamo Café 2017 06 10
Text och musik: Anette Elfström Tarstad Sång och Bas: Anette Elfström Tarstad Gitarr: Tania Grosjean Trummor: Lotta Braathen Bild: Jan Karlqvist

Tack för en kul spelning 
King's Table
Sveavägen 64, 
Fredag den 1 juli

Tre roliga set med massor av nytt, gammalt och som vanligt brutalt genreohämmat. Anette Tarstad Band på Facebook: Klicka här

Kafé 44 den 26 maj

Torsdagen den 26 maj var det en skön musikkväll på Kafé 44 med tre band på scen, Syster Dyster, De Nyförgiftade och vi, Anette Tarstad Band.

Stockholm i september 2015
Lördagen den 19 september spelade vi på en kväll till stöd för Playing for Change på Kolingen i Gamla Stan. 


Fredagen den 25 sept spelade vi på Broder Tuck 
 
Två väldigt roliga kvällar och vi tackar en fantastisk publik och ser fram emot att ses snart igen.Göteborgs Kulturkalas

Lördagen den 15 augusti spelade vi på Göteborgs Kulturkalas i solsken och inför en fantastisk publik. Tack alla för en riktigt härlig stund. 


På kvällen hade vi en mysig intim spelning på Kom Bar inför en publik som öppnade upp sig och berättade om sina egna liv och tolkningar av låtarna. 

Vi gick från det stora folkhavet till det lilla personliga mötet på en dag. Vi återvänder gärna till västkusten igen för liknande underbara spelningar.

                                                                                                  
Hesselby Slott Stockholm Folk Festival
Vilken härlig kväll på Hesselby Slott Stockholm Folk Festival och vilken fantastisk publik! Vad roligt att se så många, tack alla!Foto: Anders HenrikssonVi ger Stockholm en spelning till i höst på Broder Tuck fredagen den 25 september.

Sommarrep för bandet
Vi tog en vecka till härliga rep i en replokal på västkusten och som avslut på veckan bjöd vi in familjen till en liten spelning. Tänk att spela för de allra närmaste kan vara mer nervöst än en stor spelning. Härligt att ha dem där och när vi väl började spela var det en fantastisk känsla.

Härlig fredagsspelning 

Två akter och två band på Snövit i Stockholm. Lina Ericson och Andy Fite började kvällen och sedan tog vi vid med Anette Tarstad Band på scen med blandat nytt och gammalt. 
Den alldeles nya låten Spaces In-between fick vara med den här kvällen.

Tack Vinterviken
I solen, den gröna trädgården och med en väldigt mysig publik blev kvällen i Vinterviken denna junikväll toppen. 


Härligt med årets första utomhusspelning. Det är något speciellt att spela bland träd och blommor och när solen skiner på scenen när man står och sjunger och spelar.

Ny låt 
En textrad dök upp när jag var på turné som ljud/ljustekniker med föreställningen Vår Klass med Teater Galeasen och Riksteatern och den blev nu starten på en ny låt "Spaces In-between". 


Jag är så tacksam över att låtarna fortsätter komma. "Spaces In-between" handlar om de där stunderna och utrymmena vi inte ens visste fanns, men som finns där och dyker upp ibland när vi inte är beredda.


Spelning på Cantina Real


Rolig spelning på Cantina Real den 19 mars, där mycket nytt material mötte en go publik. 
Tack alla som kom!
Anette Tarstad på lead, bas och keys
Tania Grosjean på gitarr och kör
Lotta Braathen på trummor


Smakprov från replokalen
Anette Tarstad Band lämnar nu en intensiv repperiod av nya låtar. Det har varit ett fantastiskt flöde på Anettes låtskrivande. Resultatet har blivit en blandning av bossa, reggaeinspirerat och så naturligtvis lite garagerock och alternativ folk/indiepopinspirerade låtar.

Så varsågoda! Ett litet smakprov från replokalen!

Musik från Replokalen
Ett smakprov på låtar från replokalen med Anette Tarstad Band
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta

Musikvideon City Heart
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
CITY HEART - ANETTE TARSTAD BAND
OFFICIAL MUSIC VIDEO CITY HEARTCITY HEART reveals the heart of Stockholm City Sweden as well as the heart of Anette Tarstad on her night walk through the streets of Södermalm Stockholm. (2014)...
 Live från Teater Giljotin
Livevideo med låten "I ett hus i skogen" från Anette Tarstad Band på Teater Giljotin 23 feb 2014. Visan som inte slutar lyckligt. 

-Jag blir alltid helt tagen av att sjunga den här låten, säger Anette. På Giljotin höll jag på att börja gråta i slutet.

Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
I ETT HUS I SKOGEN ANETTE TARSTAD BAND
Anette Tarstad Band live på Teater Giljotin i Stockholm 23 feb 2014 med låten "I ett hus i skogen". Text/Musik Anette TarstadSång/Piano Anette TarstadGitarr Tania GrosjeanTrummor Lotta Braat...Anette Tarstad Band på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården 

Site Builder drivs av  Vistaprint