Anette Tarstad - Låtskrivare, musiker, arrangör, producent och ljud/ljustekniker
RSS

Senaste inläggen

Att koka ihop en låt
Tre minuter
Gömt bakom snön?
Låten är som en dimmig björkskog
Sockar

Kategorier

Hälsa
musik
drivs av

Min blogg

Vinter ute, men varmt här inne

Det är söndag och snöstorm ute. Men här inne är det varmt. Barnen sitter i soffan och gör musikfrågor till varandra -"Vem sjunger den här låten?", frågar min son på 10 år sin syster. "Queen" svarar min dotter på 7 år. Deras kunskaper överraskar mig ständigt.

Skrev en låt nyligen, om snön, och ett möte i snön. Om kärlek. Det blir mycket kärlek när man skriver musik, åtminstone i mina låtar. Kanske skulle jag ge mig på en politisk sång eller en allmänt intetsägande låt, kanske om en fisk?

Välkommen till min nya hemsida! Vi hörs snart igen!

Kram
Anette


0 kommentarer på Vinter ute, men varmt här inne:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint