Anette Tarstad - Låtskrivare, musiker, arrangör, producent och ljud/ljustekniker
RSS

Senaste inläggen

Att koka ihop en låt
Tre minuter
Gömt bakom snön?
Låten är som en dimmig björkskog
Sockar

Kategorier

Hälsa
musik
drivs av

Min blogg

Scensommar

Scensommar...
Det har varit en fantastisk scensommar. 

Jag fann mig själv ingå i tre olika konstellationer av fantastiska musiker i sommar. Vi har intagit olika scener, på tre olika sätt. 

Peter Cooper, Peter Alkeryd och jag intog de små intima scenerna i södra Sverige och körde vår musik med inspiration av Dave Matthews, Alice in Chains och Alanis Morisette...unplugged. Jamsessioner och framträden i en härlig mix.

Jessica Rydèn, Hanna Hanski och jag intog scenen i Köpenhamn med vår nyfunna trio och körade och spelade på varandras låtar som går från folk, pop, blues och soul. Underbart med tre röster att leka med och tre goa tjejer som kompar varandra.

Per Karlsson, Lotta Braathen, Jessica Rydèn och Martin Aliaga och jag intog scenen på Dieselverkstaden och i Kungsträdgården och jag bara njöt av vårt program. Från barnet och kärleken till rena dårskapen när Martin kommer in på låten Bli en Dåre. Underbart!

Så min scensommar har varit en underbar resa...Ser fram emot en scenhöst...

0 kommentarer på Scensommar:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint