Anette Tarstad - Låtskrivare, musiker, arrangör, producent och ljud/ljustekniker
RSS

Senaste inläggen

Att koka ihop en låt
Tre minuter
Gömt bakom snön?
Låten är som en dimmig björkskog
Sockar

Kategorier

Hälsa
musik
drivs av

Min blogg

Att hoppa

I somras blev låten Om Och Om Igen klar. Inspelad, mixad och mastrad. 

Jag hade tänkt att den skulle släppas tillsammans med en musikvideo från Slussen. Den musikvideon är inte klar.

Nu tar jag ett kliv framåt och delar istället snart med mig av låten I'm Not Ready For Love som är färdigmixad och nu ska mastras. Den släpps i september och kort därefter kommer musikvideon som Helene Berg kommer att fota. 

Jag som aldrig tyckt om att fotas utsätter mig verkligen för något obehagligt när jag ställer mig framför en filmkamera. Att stå på scen och vara inne i musiken, se publiken, känna bandet bakom mig är en helt annan sak än att titta in i en kamera. 

Men ska man hoppa så är det lika bra att hoppa från en hög bro... så att man kan njuta av fallet ordentligt.

Kram
Anette


0 kommentarer på Att hoppa:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint