Anette Tarstad - Låtskrivare, musiker, arrangör, producent och ljud/ljustekniker
RSS

Senaste inläggen

Att koka ihop en låt
Tre minuter
Gömt bakom snön?
Låten är som en dimmig björkskog
Sockar

Kategorier

Hälsa
musik
drivs av

Min blogg

Match mot det inrutade

Om man verkligen tror på något så kommer det andra av sig själv, eller?

Den första reflektionen en kompis till mig hade när hon kom hem igen, efter  många år utomlands, var att alla var så inbokade. Där hon bott i flera år gick folk över till varandra på spontanbesök och det gick att bjuda på middag utan att ha bokat det månader i förväg.

Hennes kommentar gjorde att jag började göra lite mer spontanbesök. Det gick kanske inte så bra alltid, men än en gång blev jag påmind om hur inrutat allt är. 

Och mitt i det ska man då vara kreativ och göra det man verkligen tror på. Det känns inte som att det andra kommer av sig själv. Jag sitter nu med en låt som jag verkligen tror på, jag mixar och lyssnar och får feedback och tänker hur ska jag få den där lilla radion att förstå att just den här låten är riktigt bra. Uppenbarligen tror jag ju på den, men det andra kommer inte av sig själv. 

Så jag tänker så här. Jag tror verkligen på det här. Jag ska göra klart mixningen, få feedback och mastring gjord av andra och sen få någon att också tro på det här. Jag ska inte låta det inrutade livet ta knäcken på vare sig kreativiteten, lusten eller spontaniteten. Jag har nu gett mig in i en match där jag leder 1-0 bara genom att utmana inrutningen. Så come on du rutade vardag, våga ge dig in i matchen.
0 kommentarer på Match mot det inrutade:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint