Anette Tarstad - Låtskrivare, musiker, arrangör, producent och ljud/ljustekniker
RSS

Senaste inläggen

Att koka ihop en låt
Tre minuter
Gömt bakom snön?
Låten är som en dimmig björkskog
Sockar

Kategorier

Hälsa
musik
drivs av

Min blogg

Att koka ihop en låt

Att koka ihop en låt. Att skriva en låt är verkligen att koka ner allt till några rader. Att hitta kärnan. Ibland överraskas jag av vad jag har kokat ner till, överraskas av vad som är kvar. Är det så jag tänker och känner just nu? Var det så jag såg på saken? Kan det vara så?

Ibland är det till och med så att jag inte vill höra det  jag själv kommit fram till. Att jag vet att varje gång jag sjunger den kommer jag att påminnas om just den tanken. Men plötsligen står det där, på pappret och jag sjunger det. Och gillar jag låten så får texten vara kvar trots att den bränner mig.   

Så blev det med en ny låt "I'm playing the strangest game".

Om saknad och tid, val och möjligheter och om längtan till en persons närvaro. 

/A   
0 kommentarer på Att koka ihop en låt:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint